Lawak Google
@lawakgoogle

Kau hidup habiskan oksigen je ! Hahaha Jom follow dan support kami di @LawakGoogle . Pastikan lebih gempak dari channel2 lawak lain !
20  
Lawak Google
2019-06-08 

Everybody born with a brain. Except Apple designer. They acquire the brain from the Apple user.

Now you know why Apple user is brainless.
#sarcasm
@LawakGoogle
Lawak Google
2019-06-07 

berkumpul bersama sanak saudara ,🌝. makan asam pedas ikan patin , 😂

sis nak ucap selamat hari raya ,😘
mohon maaf zahir dan batin ❤️😂🙆‍♀
ig @wny.z
Lawak Google
2019-06-07 

Selamat Hari Raya🕌 maaf zahir dan Batin🤝...Salam Syawal kepada siapa yang meraikan✨.

Salam Ikhlas Dari kami sekeluarga "Lee_Generation"
Kosong² ye🌈
@miramiaa
#nakjoinjugawishraya😝
Lawak Google
2019-06-07 

Nak ucap selamat hari raya aidilfitri maaf zahir dan batin semua.

yang bekerja selamat bekerja, yang nak bersekolah next week selamat bersekolah dan yang nak final exam next or next2 week, selamat ulangkaji. Ikhlas daripada @azm_na dan kepada AzminoiScreamerz !!!
Lawak Google
2019-06-04 

Selamat Hari Raya. Maaf Zahir dan Batin. Semoga semua ibadah di bulan Ramadhan diterima.

@LawakGoogle
Lawak Google
2019-05-25 

SIAPA BERMINAT NAK JOIN DROPSHIP PERCUMA 😘. Jom sertai Dropship kami kerana banyak produk yang harga murah2 dari kilang.

Kami menjual lebih 500 produk KOSMETIK,KESIHATAN & UBAT KUAT !
Katolog Produk di telegram 👇🏽👇🏽
https://t.me/suegojespricelist
Atau
Join wasap dropship klik link di bawah👇🏼
www.wasap.my/60185776710/nakjoindropship
Lawak Google
2019-05-20 

Boleh dah kot simpan ss ni untuk huawei user. Mana tahu kot2 nanti rindu logo ni bila korg dah taaa boleh guna google ermm

Lawak Google
2019-05-20 

ASTRO OTG SEKALI BAYARAN SAHAJA ❗️❗️. NETFLIX AKAUN UHD RM15 SEBULAN❗️❗️. BERMINAT?

WHATSAPP SAYA 👇🏻
http://accountmurah.wasap.my/
Lawak Google
2019-05-19 

Kau buatkan abam nak race tinggalkan sampah2 ini semua.

Tapi abam xnak race secara haram sebab abam tahu jalanraya milik semua bukan milik abam sorg.
@LawakGoogle
Lawak Google
2019-05-19 

Drawbrige dah moden tapi sayang level pemikiran rakyat masih taraf jamban tersumbat pampers.

Tak reti ke nak buang sampah kat tong sampah? 😁
#inibukanlawak
@LawakGoogle